Snel en overzichtelijk wereldwijd toegang tot uw digitale ISO handboek.
In 2008 is Internouveau IMB begonnen met het ontwikkelen van een digitaal ISO handboek waarin o.a. ISO 9000, ISO 14000 en VCA geïntegreerd kunnen worden. Het digitale ISO handboek is vanaf de eerste ontikkeling zo opgezet dat de Kernelementen en -eisen centraal worden vastgelegd en de specifieke ISO "elementen" kunnen worden toegevoegd met maximale flexibiliteit. Alle kleuren kunnen worden aangepast op de huisstijl van uw organisatie. Volledige integratie met Internouveau ISO Tools, ERP, CRM, etc. is mogelijk.

Het systeem werkt volledig volgens het plug-in model voor ISO-managementsysteemnormen, met HLS (High Level Structure).
6200-plug-in-model-voor-ISO-managementsysteemnormen1 1
 
In het digitale ISO systeem worden alle procedures, werkinstructies, handleidingen, standaard (open)office documenten op een logische wijze aan elkaar gekoppeld en op een intranet-omgeving geplaatst zodat iedere medewerker wereldwijd kan inloggen en zijn/haar procedures met bijbehorende sub-processen en instructies kan nalezen.

Natuurlijk kunt u het logo, de lay-out en het kleur-pallet aanpassen op uw huisstijl.

Demo aanvragen Digital ISO System  

 

 

Het ISO systeem kan op vier verschillende manieren worden benaderd, namelijk via het menu, de inhoudsopgave, het hoofdproces of de interacties.

Het ISO systeem wordt benaderd via de landingspagina, van waaruit men de verschillende ingangen kan kiezen: 

kammenu index-start1 1
Overview MKB (SME) (Voorbeeld)   
 6110-overview-sme1 1Via de overview kan op een afdeling worden geklikt, waarna vervolgens het onderliggend proces wordt geopend. Binnen de processen zitten vaak weer sub-processen die door één klik kunnen worden geopend. Aan de activiteiten binnen een proces kunnen (standaard) documenten en/of werkinstructies gekoppeld zijn. Ook deze kunnen via één klik worden geopend. 

Interacties met ISO normering (Voorbeeld) 
 
 6000 interacties1 1


Via de interacties worden de relaties met de ISO normering weergegeven. 
   
Demo aanvragen Digital ISO System